Menu

Op dit moment zijn er 1081 inschrijvingen voor de reünie.

Vr 01 september

Na zo'n zeven vergaderingen met de reüniecommissie is vrijwel alles geregeld en kijken we uit naar een geweldig feest. We hebben een live-band voor de grote aula geboekt. Ook hebben we een PhotoBooth geregeld zodat je tijdens de avond leuke foto's kunt maken met je vrienden en die meteen uit kunt printen.

We willen de avond volledig cashless draaien. Dat betekent dat je munten bij kunt kopen door af te rekenen met je mobiel of betaalpas. De drank maar ook het eten bij de foodtruck kun je dan afrekenen met munten.

Op dit moment zitten we op 700 inschrijvers. We verwachten zeker 1000 oud-leerlingen en (oud)medewerkers te treffen. Heb je al ingeschreven? Kijk dan bij de deelnemerspagina en filter op jouw periode. Wie mis je allemaal? Stuur hen een bericht via de Socials en wijs ze op deze website en vraag ze meteen in te schrijven. Des te meer leerlingen uit jouw periode des te gezelliger het wordt.
Voor de organisatie is het ook prettig als we vooraf beter zicht hebben op het aantal reünisten dat er zal komen.


Wo 12 april

Sinds enkele dagen is de inschrijving voor de reünie geopend. Fijn dat we het aantal inschrijvingen al flink op zien lopen. Een verzoek aan iedereen die al ingeschreven heeft om deze website zoveel mogelijk te delen met je oud-leerlingen of oud-medewerkers.

Aanvang reünie:

Om 19:00u ontvangen we de oud-collega's in de grote aula.

Vanaf 20:00u heten we alle oud-leerlingen welkom.


Woensdag 29 maart

Vandaag is de reüniewebsite gelanceerd en is de inschrijving geopend. We hopen op een minstens net zo hoge opkomst als de vorige keer en liefst nog hoger.
We zijn verheugd te kunnen melden dat DJ LOUIS LAPORTE opnieuw zijn medewerking aan de reünie heeft toegezegd dus dat wordt weer knallen in de gymzaal!

Deel deze website zoveel mogelijk zodat we ook straks weer terug kunnen kijken op een geweldige avond.